Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLTING HAR TVÅ SIDOR

 

 

Allting har två sidor

Allt kan vinklas

Det jag ser, ser inte min vän

Allt har två sidor

Det jag ser hos mig själv,ser inte min vän

Vi ser oss själva i en sämre dager oftast

Medans andra ser det jag blundar för 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-18 16:51



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Sant, och mycket tänkvärt .......
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen