Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter alanon möte 12 stegsmöte igår söndag


EN LUGN STUND TILL SLUT

 

 

Idag annat ljus

En lugn stund i soffan

Jagat mig själv tills nu

Fick en stund av ro

Stunden efter

Dom 12 stegen

Sinnesro




Fri vers av Fånga dagen
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-18 16:53



Bookmark and Share


  Hans Christian
De stegen känns igen, vackert diktat.
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen