Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är


Du är nära mina ord,
tränger in i din sanning,

förenade i natten älskar vi

till tonerna av våren...





Fri vers av peter markurth
Läst 253 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-05-18 21:40



Bookmark and Share


  Roula O
underbart vacker var denna...
2009-05-19

  mare VIP
Ljuvlig !!
2009-05-19

  LassO
sanningar som inte är. desamma.. för alla men ändå, sanna
2009-05-19

  Njord
Ovanligt ljus dikt för att vara din.
Vacker form, kort men förmedlar ändå en innerlig kärlek.
Fint!
2009-05-19

    Ken Cassel
till tonerna av våren
Innan sommaren blommar ut ...

Mvh
:)
2009-05-18

  dalida_bl
typ...*ler*
2009-05-18

  thyra
Förtjusande ord!
2009-05-18

  Sturesdotter
Det här var det vackraste du skrivit på länge!!
2009-05-18

  Suzy med punkterna
Vackert Peter, vackert.....
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth