Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av sömnbrist

 

 

En påstruken kock, Jean-Pierre,

sågs solande på Österskär

spritt språngande naken.

Han höll sig ej vaken

och vaknade medium rare.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-19 13:25

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
fler skulle somna nakna utomhus eller bara gå omkring nakna med tomten befläckad av rosor och andra blomster.... det är verkligen en skön grej, frihet är inte att pinka i allmänna bad
2009-05-22

    MaryMo
hahaha! Så skönt att sova i hammockens skugga...
2009-05-20

  Gunnel André VIP
Hahaha och ajajaj
2009-05-19

  Rune Thorsell
Elin, min morsa, sade till farsan min: Erik,
om du är klok och någorlunda idérik
ligg inte naken i solen med din bleka hud
ty solen är farligt stekhet på vår latitud.
"Asch! Solen värmer ju kroppen, ger D-vitaminer
solen ger allting liv när den lyser och skiner."
Men farsan blev solbränd till tusen och helvetesnatten
som följde blev minnesrik utav bara katten.
Såsom bokhandlaren, han ni vet som slutade bada
slutade farsan att sola, vis av sin skada.
Ja så går det för den som inte kan sola med måtta.
Detta sig tilldrog vid midsommatid -38.
2009-05-19

  Njord
verkligen en härlig limerick, tack för ännu ett gott skratt
2009-05-19

    Bodil Sandberg
stackars Jeanpierre..somna sådär
och vakna som medium rare...

garvar storligen här
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP