Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det ändå vore kvicksand...


Saktsand

 

sjunker stadigt

på ostadig grund

i grunden ogrundad

 

försöker ta ett steg

sjunker bara ännu mer

djupare än djupt

 

fäkta hjälper inte

plågan lika utdragen

som livet

 

horisonten är blott

en hägring...

 

 

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-19 13:45



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kom ihåg det kinesiska tecknet för kris, och dess dubbla betydelse! Och tyck inte att jag är jävligt hurtig nu, det är faktiskt sant.. en kris är också en början till något nytt, hur jobbigt och ont det än må vara.
Häll saktsand i timglaset, avvakta.
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP