Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sade

Du sade
han gjorde, hon gjorde, de gjorde

Du sade
ingen bestämmer över mig
inget bestämmer åt mig
inga bestämmer vad jag gör

Du sade
hur kan du veta så mycket om mig

Jag sade
Jag har varit där
Jag reste mig upp och gick ut




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 12:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGSNYGGT!!!
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP