Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UT MED DET GAMLA IN MED DET NYA

 

 

Rensar ur mig själv tar en sak i sänder

jag slänger ut kläder ger bort kläder för att få andrum

jag ändrar om i sovrummet och flyttar tavlor för att få ombyte

flyttar på sängen för att kunna se ut genom fönstret

rensning pågår inom mig och även utom mig vill bli av med det som tynger

vill släppa in nya ting och händelser i mitt liv nu

inte samla på mig mera än det jag behöver känner att jag börjat nu att släppa taget om det gamla

blommor i överflöd slängs med dom är inte vackra när dom inte trivs spara det vackra och livfulla istället

jag är trött på gammal skit nu

in med det nya skaka om mig

ge mig luft under vingarna så livet blir lättare och roligare att leva

ut med det gamla och in med det nya

  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-21 01:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt rensa bort gammalt, som man inte
trivs med, in med det nya, så kommer
säkert glädjen till dig igen
2009-05-21

  Trädflickan
Precis så! Rensa är bra för själen och det finns inget tråkigare än vissna och döda blommor. Det yttre speglar ibland det inre, så bort med allt elände. Har aldrig mått så bra som när förrådet var tomt och jag hade sparsamt med grejer i skåpen. Fri och lätt.
Lycka till med utrensningen!
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen