Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min bästa vän

vi har vuxit in i varandra
du har funnits för mig

alla väderstreck
du har vandrat med mig
i alla episoder har du varit deltagande

du har givit mig styrka
att växa och bli en bättre
mamma och människa

jag uppskattar din framåtanda
och inspiration du delar med dig till alla
du är precis en sådan person världen
och vi alla andra behöver

du vet inte själv hur mycket du har inspirerat mig
du har öppnat mina ögon ,synen
att inte fastna i min bild
att se på andra sida

du är som en äng med alla
blomster och dofter
du spirar i din personlighet
som våren du är född

tack min vän för att du finns!
hoppas få vårda dig o våran vänskap
med glädje i 50år till.




Fri vers av kärleks ängel
Läst 383 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-21 13:04



Bookmark and Share


  Glensan
Vackert förmedlad
känsla för en riktig vän

Din vän är säkert tacksam
att ha dej som vän
2009-06-18

  Ronny Berk
en vacker text om vänskap...ja...
2009-06-02

  Sladjana Zubcevic
Underbara ord!!!
2009-05-26

  friheten
dett sickar jag till min älskade vän, om jag får av dig
2009-05-25

  issac.a.m
underbar ord till dun vän,man behöver ibland påminna sig om allt det man är tacksam för sina vänner..
Bra skrivet...
2009-05-21

  Suzy med punkterna
Så underbart fint skrivet till din vän.
Med öm känsla.
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel