Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och vi söker händer
famlar i mörkret
söker hjärtan, de röriga
i dimmorna..



att hitta sig själv - ingen annan

Tappat dig någonstans
på vägen

vi rör oss, förverkligar
våra rännstensbarn


Gör dem verkliga
i våra händer, kreationer skapas
deformerad hand

den som inte passar
i någons handske

min hud är
min handske
mer behövs inte

för att älska
sig själv.




Övriga genrer av Doktor Vinter
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-21 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter