Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love my girl


vill du kyssa en hemlighet,

ligga fint,

smekas,
tränger in i dig,

kysser,
fyller ditt sköte med värme,

kroppar,
älskar dig till tidens slut..

i hemlighet,


bortom bergen,


ses vi i natten...




Fri vers av peter markurth
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-22 01:04



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Låter som ett hemligt förhållande
Ingen annan får veta ....

Mvh ..
2009-05-22

  Sturesdotter
Påminner om nattliga samtal - om allt
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth