Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagens mänsklighet


Jag skäms

Jag känner inte vinden längre


Vår era av kaos lever i limbo med lugnet

Vår radar har blivit resistent
Våra sinnen skakas inte längre

Jag är tyngd
Du ser inte längre
Vi ler inte längre

Säg att vi har nått toppen av botten
Säg att girigheten har gått ur tiden

Jag fördärvas över mitt stillasittande
Jag fördärvas över min förlamning

Jag vill inte blunda
Jag vill inte glömma

Verkligheten är annorlunda
Man kan inte förundra

Vill aldrig bli kallad realist
Vill inte var pessimist

Jag skäms över min förlamning
För jag VET att vinden blåser






Fri vers av -Dandy
Läst 545 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-22 17:18



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
så sant
2009-07-28

  Grubbelmia
Mitt hjärta slår ett extraslag när jag läser:

"Jag är tyngd
Du ser inte längre
Vi ler inte längre"

Starka ord som berör.

Tack och kram.
/Grubbelmia
2009-07-17

    annbrith
mm vinden blåser och kallar på dig
underbart skrivet av dig
älskar hela dikten
2009-05-22

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy