Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av otrohet

 

 

"Jag tyckte precis meddetsamma

att du hade drag av min flamma"

sa Sten till sitt ragg

som hissa' röd flagg:

"Tro fan det - jag är hennes mamma!"

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-23 13:05

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Vind
Kul sak det här :)

(och jag har nästan, fast bara nästan varit med om det)
2009-05-27

  systeringer
Efter lång tid, dags för ett fniss igen! Tackar!
2009-05-24

    Bodil Sandberg
hahahaha ..den morsan kanske damma
2009-05-23

  Larz Gustafsson VIP
*Asgarvar!!!*

Jag har sett attraktiva sextiotaggare. Helt klart.
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP