Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välkommen vackra vårvind



välkommen vackra vårvind
hjälp mig att slå ut
knopparna gör ont
hjälp mig snälla du

vältaliga vårvind
bli min räddning
öppna porten
till min eviga fästning

väldiga vårvind
ta min varma hand
visa mig vägen
ut ur denna kalla brand

varsamma vårvind
stå mig bi
mitt jag är här nånstans
höljt inuti

våldsamma vårvind
nummer tjugofem
snart ger jag upp
låt mig komma hem

vackra vårvind
väntan tär
jag ber dig nu
visa vem jag är.






Fri vers av barfotafantomen
Läst 539 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-23 23:48



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Underbar Vårvind som omger oss och lever!!

Härlig dikt om Vårvinden!!
2013-05-04

    Bodil Sandberg
En underbar dikt om vårvindens påverkan..hur man öppnar upp och lever ut i dess famn!!
2009-07-13

  Cosmic Johanna
Vacker dialog och bön till naturkrafterna...

om att få bli ett med dem:-)

En vacker känsla i dikten.

Cosmo applåder!
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen