Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris till min söta flicka


liten söt flicka



Särar hennes ben i natten,
tränger in,

tar henne,
kvävda stön,

sprutar,
det rinner ut ur hennes sköte,

mjukt,
sött,

som en konstnär kysser jag henne åter i natten...





Fri vers av peter markurth
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-24 23:23



Bookmark and Share


  Jastproject
Kärleksliv är liv och liv är kärlek.
Erotik är en frukt ur två rötter och två sinnen.
En repris i oändliga variationen.
Ha en galen natt.
Janne
2009-05-24

  Sturesdotter
har man inget liv
läser man även repriser..
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth