Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen har kommit


Du finns ständigt....

med mig, l

ängtar..efter dig...pussar dina mjuka läppar,

insuper din doft,

skönheten har vaknat,
för att stanna i mitt hjärta,

känsliga flicka badande i kärlek


existerar du i tiden,


brevid mina drömmar


ska ta dig med till fjärran horisonter, ditt leende viskar till min själ,

att du älskar,


jag ser bara sanningar,


det hettar till i hjärtat, tar dig genast till min själ och smekningarna upphör

aldrig,


ty sanningen har kommit....




Fri vers av peter markurth
Läst 244 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-05-27 11:27



Bookmark and Share


  Elfa
Så vackert. Finns mycket kärlek i orden.
Väcker känslor. Snyggt skrivet med långa pauser.
I det hela en mycket fin dikt.
2009-05-27

  dalida_bl
ty sanningen har kommit....
2009-05-27

  Suzy med punkterna
Tycker om denna text ........är ju extra svag för sanningar och sånger
2009-05-27

  Carola Bouvin
Hon torde vara något alldeles extra din kärlek annars är det "du" som är det, enormt mycket kärlek i dig som vi får... på sätt och vis ta del av, fint.
2009-05-27

  Sturesdotter
Så oerhört kärleksfullt!
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth