Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kachina tar av sig masken

Hon brukar ej längre naturen för föda,
överlevnad på andras nåd.
Hon förlitar sig på värdelöst papper istället för gröda,
överlevnad på andras nåd.





Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström