Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR VILL JAG VARA

 

 

Jag kan välja själv

 

veta vad som är bäst för mig

 

men utan att pröva det nya jag kommer ingenstans

 

svaren kommer när det nya prövas då vet jag vad jag söker

 

den som söker han ska finna det hon letar efter

 

en letande kvinna efter stunder att vara i

 

dela orden dela känslan tillsammans med, i sammanhang där jag vill vara med andra likasinnade

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-28 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen