Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillfredställd

 

 

Klockan är mycket den är 24

borde gå och sova

men är inte ett dugg trött

jag har tråkigt riktigt långtråkigt

tystnad runtomkring mig

regnet har fallit länge ikväll

jag känner mig totalt

otillfredställd




Fri vers av Fånga dagen
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-29 00:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Smärtsamt att läsa, men igenkännande
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen