Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit till ljuset

Jag blottar min själ enbart för dig

Min nakenhet speglas i dina mörka ögon

Tillsammans ber vi om ljus

Ljus som bär oss in i evigheten



Fri vers av Sandvargen
Läst 191 gånger
Publicerad 2009-05-29 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen