Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför fråga?

varför fortsätter du att fråga

när du ändå inte vill höra svaret

är du medveten om att du sårar mig?

 

ibland kan jag möta dina handlingar

med förståelse & tålamod - ibland inte

är du medveten om att tålamodet kan ta slut?

 

din arrogans & fejkade intresse

river min tillit till dig i bitar

är du medveten om att du kan bli ensam?




Fri vers av Sandvargen
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-29 13:51



Bookmark and Share


  Lotti
oftast kanske man inte är det utan man lär sig ofta läxan efteråt och ibland to late.......
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen