Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har sagt, ge fan i lsd...


du ville

Klättrade i tiden,
kastade föreställningen om soldatens död i soporna,

såg onanerande kor smälta genom skyar av betong,

lismar i tiden likt napoleon,
skildrad i en dröm,

sömnen konsumerar minnet,
målar mina fönster rena,

klistrar gravstenar i ögonen på frank sinatras ande,

klättrande i natten upptäcker du att inget står att finna och hänger dig i mina synder








Fri vers av peter markurth
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-29 19:09



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Det blir som en lek; leken med orden - och livet...
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth