Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skiss

Kval

förintar ljuset


i

din


kärlek




Fri vers av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-30 08:29



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Snyggt i sin enkelhet
2009-05-30

  Sturesdotter
Dubbelbottnade rader - får mig att tänka på mycket.
Berör...
2009-05-30

  Carola Bouvin
"kval förintar ljuset" så sant.
2009-05-30

  Marlboroman/Hg VIP
Ibland skriver du så jag kommer av mig. Ibland skriver du så jag blir förbannad för att jag vet att du kan bättre. Som nu. Jag kom av mig.
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth