Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyla





Sökte djupt nedåt

famlade i sår av rodnad,

bölder,

döda skällsord,

stum såg kärleken på


då vi båda hackade den i bitar









Fri vers av peter markurth
Läst 356 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2009-05-31 13:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
AJ
2009-06-02

    Fjärilsflickan
Med några få ord fångar du känslan väldigt bra. Orden föll till hjärtat och "hackade den i bitar".
2009-06-01

  Madjori
Speciellt berörande tycker jag dessa rader är....

stum såg kärleken på
då vi båda hackade den i bitar
2009-06-01

  friheten
snygg
2009-06-01

  Yrre VIP
Underbart rått!!
2009-06-01

  Sladjana Zubcevic
Snyggt!
2009-06-01

    leelee
Ja...ibland vet man inte vad man hâller pâ med...
2009-06-01

  Sturesdotter
Det man hackar kan man mala...o så formas nya hjärtan.
2009-05-31

  walborg
Det var bra! Tack för den bilden! mvh
2009-05-31

  Suzy med punkterna
Snyggt!
2009-05-31

  Carola Bouvin
Ibland saknas ord när smärtor bubblar upp till ytan.
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth