Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Getingjävel

 

 

Fan ta getingjävlarna

dom bygger bo på min balkong

hatar getingar äckliga läskiga giftiga stickande

en getingjävel byggde bo på en soldyna på min balkong fuck yoe

den hade hunnit en bit och katten hade legat där varje dag och jag hade inte fattat varför dynan låg i en svart säck säkert tillräckligt varmt för en getingjävel att börja bygga bo

nu är boet bortpetat men jag så jävla irriterad och uppretad  min balkong ska vara min borg min oas

kommer du tillbaka så sprayar jag gift på dig en gång för alla

fan vad arg jag blev




Fri vers av Fånga dagen
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-31 15:05



Bookmark and Share


  agneta pichler
ja du..

hade inte kunnat säga det bättre..

STICK ;-)
2009-05-31

  LassO
stick, säger man ;=)
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen