Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(måste få ur mig det..)


I think somebody loved me once


tårarna står uppradade på kö

sen får dom sparken

dom ballar ur, "jag vill leva en dag till"

det blir torrtider



då står jag där

ensam kvar

tom

inte ens en enda tår som gör mig sällskap



inte oslagbart



dina låtar på min spellista

om det bli bättre
eller
sämre
inget av det
och
både och



inte "lagom"

inte perfekt..



snälla säg att du minns

minns allt jag minns

allt det jag vägrar glömma






du och jag
oslagbart





jag,
ensam kvar
du,
borta och ledsen
du,
ensam kvar
jag,
borta och ledsen


inte oslagbart





inte perfekt




Fri vers av takethemoon
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-02 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

takethemoon
takethemoon