Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min humor är en udde som heter SvärJe!


Gå dit (fort som faaan)!

Jag avskyr !!! tre utropstecken eller ??? tre frågetecken eller fler
uppradade efter varandra

Jag går och köper öl och choklad
inte för att jag är deprimerad
men för att jag ska må bra

Jag ska mula dig med ord

Jag föddes till att bli

en man som söker efter vad han ska bli

och Gud straffar mig enbart för att jag tänker att Han borde straffas


Han som låste in sina älskade primära drifter i källaren

och svältfödde sina missanpassade barn

en Salut till kriget jag ändar med pennan
som enbart är en metafor för tangentbordet


Tyck att mina ord är vackra, jag är en groda

gör mig till prins




Fri vers av PratRisk
Läst 310 gånger
Publicerad 2009-06-02 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk