Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tävlingsdansare

 

Tävlingsdansaren berättade inte 
för sin partner att han knullade


hennes morsa med
han berättade inte heller för den 


blinda som längtade
efter barn att han var steril


deras ljusa leenden dröjer kvar inom
honom deras namnlösa


väsen deras milt leende vitala muttors
kraftfullt sugande rörelser

 

         




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 1048 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-02 18:45



Bookmark and Share


  glittertindra
här brer du på och så bra dessutom, detta är en dans i sig du beskriver där det blir en sport av att förföra, det virvlar upp mycket detta...
2009-10-19

  objekt3
hm. hm. hm.

något är väldigt bra.
men något känns inte igen i sig självt.


äsch. låt oss nita tävlingsdansaren och gå vidare :P


välskrivet, lite i samma stil som de två andra men med mer och mindre samtidigt.
2009-06-04

  Inkarasilas
Oh så han dansar sina små osagda, fram på ett böljande H A V av egocentriska avsikter insikter och utsikter. Vilken jävla syffekuk, må den ramla av! Skönt skriv, en reaktionstext oh yeah!
2009-06-03

    resilient
snyggt personporträtt med få ord.
2009-06-02

    Melona
perverst roligt
eh, tragiskt är det då
det blir ironiskt

kanske han hade smörjt sig med getablod
och honung?!

hursom
snyggt snidat
och grafiskt effektfullt!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP