Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri tös

 

Frånskilda grannkvinnor njuter hör hon
friterade bananer ännu fulla
av sånger på vådliga balkonger


hettan ökar hennes lust
fröklasar sipprar ner i gräset
en sommars oanständiga ero


usch oanständiga ero         sion!
får en gammal änka att tänka på Honom
som lärde ett flickebarn suga Hans fy


för henne finns ingen mer naken varm rygg
ingen kropp ingen mun ingen påtår
hon avskyr lukten av friterade grannkvinnor
vill inte ha nån frånskild banan

 
         

 




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 1085 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-06-03 01:03



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Kan ju bli risk att vissa sådana (som fortfarande kan det) kan få sladdkotte o behöva förklara vad "framstjärt" är

Roligt

Be well,
LPatrikWJ
2009-07-13

  durr
jättebra skrivet.
Du gör kul med orden i allvaret
2009-07-05

  objekt3
samma stil men helt annan känsla.
det finns ett så starkt mörker
en enorm smärta
ensamhetens gnagande råttor
2009-06-04

    ej medlem längre
RO LIG
och ända så
otroligt
sorgset sann
Glad :-)
2009-06-04

  SeXara
Smart och överraskande! Gillade mycket den här :)
2009-06-04

    resilient
jaaa - efter att ha läst vad emil skrev får jag plötsligt sån lust att sär skriva jag också. Sära. Och skriva skriva isär vadsomhelst. Ha!
2009-06-03

    resilient
det här var fria associationer det. tack för inblicken i din hjärna. Skitkul, rappt, massor av roliga ordkombinationer. Du är Lennart Hellsing on speed.
Och jag älskar det.
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP