Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaos - en salt röra



en gång var jag så kåt

att jag tog en stege

klättrade upp mot det blå

satte mig på ett moln


onanerade,


lät änglarna smaka

på himlen

och jag var visst

gud




Fri vers av ellevis
Läst 317 gånger
Publicerad 2009-06-03 13:01



Bookmark and Share


  stella
Hahaha...helt fantastiskt inspirerande!
2009-06-13

    resilient
jag tror dig. Underbart!
2009-06-04

    Trast
1:a Mosebok 28:10-15.
2009-06-03

    deb8
Fan vad skön jag dööör haha...underbart litet stycke med go humor...
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

ellevis
ellevis