Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hare Ganesha


Avsked


Ödslighet kan inte avbildas av den som inte själv varit inne i
och iakttagit den mycket noga.
Det utdömda har en lamslående skönhet.

Det är den dag
då jag ännu bar på ambition och besvikelse.
och vi stod vid gränsen till det faktum att
allt blivit anatomi.

Man känner igen den tystnad som väntar
och den som innebär ett slut

Jag är bara ett ekonomiskt stöd för min närmaste omgivning.
De yttersta önskningarna har sitt eget reservat.

Det är den dag jag så ofta genomgår
i vetskapen om att livet leder utåt

mot ett ords vithet.

Som om vi delade rummen
men särskiljde oss i det rumsliga.




Fri vers av Prometeus
Läst 431 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-03 13:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva här.
2009-07-15

  Eva Langrath VIP
Igenkännande läser jag om ödsligheten som finns du skildrar den med nerv och intensitet just som jag minns.
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Prometeus
Prometeus