Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Getterön

 

   Fotsulor på sandig
asfalt örhänget en
   blå skärva musselskal
solen lämnar våra
   nakna lår på
klippstenen båtar sniffar
   svultet nära varmt
mjukt hull fullmånens
   våta fitta bakifrån

 

 

          




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 1560 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2009-06-04 00:00



Bookmark and Share


  tom boreland
låter som för 40 år sedan och hon bodde på getterön
2009-11-26

  lyckeli
ja, ja, ja


och ja


tack för denna
, den behövdes
2009-06-23

  objekt3
stampande temp med få bindeord, en stil du exprimenterar med?


tycker om när du bygger, det här känns så avskalat
men den hade en klar och stark skönhet.
2009-06-04

    Melona
hm. ja, där är vackert och fjorden, dess insida,
där havet stupar och klipporna sväller väller
längs sidorna, bo hus län,
denna diamant i livet, ett nav med ett hav och fler
och mer, mere hav, vågor

famnar mig.
din dikt och dina ord

tack.
förunderligt vackert och sensuellt.

tror jag stannar i dessa bilder.
blev så inspirerad att jag skrev en egen dikt, jag!

tack!
2009-06-04

  Inkarasilas
Oh först skriver du inget alls i evighet och nu infiltrerar du sidan med små dikter av C4, det är så nice. Helvetiskt snyggt kombinerat med naturen i asfalt som små lämningar av det vilda där det sexaspektra (jo det är ett ord, I bet ya 5 dollars) lyser som en fucking regnbåge jaaaaaaaaaaam. Oh den här. Vansinnesläckert.
2009-06-04

    resilient
naturlyrik av dig, tamejfan! Ovanligt vackert, tätt, sammanhållet och visst är fullmånen en svustig kvinna. Slida? Javisst, snygg avslutning.
blå skärva musselskal
tog tag i något som jag hade glömt
2009-06-04

  Ulf Lagerholm
jag blir oerhört glad av denna, denna vokala sammanfattning, när stjärnan väl blivit ditkysst, positionerat sig, är beredd, på alla de fjuniga fyra
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP