Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I minnet


I kvällens mörker
möts vi åter i minnet
du, min vän och jag.




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-09-25 15:10



Bookmark and Share


  Smultris
Du o jag???

*Ler*

Näe, jag vet precis vad du menar...

Smärtsamt skön tanke...
2005-09-25

  kath
väldigt fint om minnets möjlighet till möten, en ödmjuk och varm känsla i orden ....

skulle bara vilja ha ett komma eter du,

väldigt fin
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H