Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar inte om problemlösning utan om att börja.


Vad ska jag göra

Vad ska jag göra med min sorg,
för känslan av att jag aldrig
kommer dit jag vill med mitt liv.

Hur ska jag göra för att påbörja
min resa till ett lugn och ro.

En känsla av att jag kan komma dit,
och en vetskap om, att jag är värd det.
Jag begär inte himmlen

utan bara lugn och ro.
Att få känna ljus och värme,
utan skuld.

Svepas in i ett leende av hopp
och självklarhet. Hitta den rena känslan
av förväntan på livet.

Det kan inte vara så att jag alltid
ska hålla tillbaka allt som känns.
Att inte kunna få ta ut svängarna
någon gång.




Fri vers av mjuk
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-07 00:59



Bookmark and Share


  karenina VIP
väl beskrivet, jag tror att många kan känna igen sig i dina funderingar. varför inte börja redan idag, nu? :-)
2009-07-28

  Trädflickan
Det är ju just det som är det svåra. Att komma till skott.
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk