Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulchitude



"
pulchritude |ˈpəlkrəˌt(y)oōd|
noun poetic/literary
beauty.
"

la vida esta poetic
therefor del todo mundo
varje land
ska firas

ska det hissas
kärlek för.






Fri vers av Skosnöret
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-07 15:29



Bookmark and Share


  August L S
Låter lovvärt. Jag är för att hissa kärlek för alla, du har mina sympatier.

Fina övergångar mellan språken. Pulchritude är ett bra ord, man skulle ha det på svenska.
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret