Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nio missade samtal

 

 

 

mot svart himmel

neonlampor

i sekunder av glans

jag beundrar

jag faller

ring ambulans

mitt hjärta har gått sönder

ring polis

någon har stulit mitt förnuft ring

mytomanförbundet de vill nog ha tillbaka

sitt slott av luft nu

 

paniken går över i lugn

jag befinner mig i ett

främmande rum

minusgrader inomhus

stirrar upp i taket

förmår mig inte att blunda ring 

118 800

de vet ju allt fråga

var jag är

fråga varför det är så kallt här

 

ring min mamma

säg att jag inte kommer hem

säg att jag sover hos

du vet vem

 

ligger snart på den våta marken igen 

ringande ljud i öronen

himlen svart som innan

ring adrian

säg att jag ångrar allt

säg att jag ångrar

allt

 

ikväll bryr jag mig minst om mig själv

se på alla flickors trasiga knäskålar

alla andra bara rusar förbi och vrålar

men de går långsamt, som om de tappat

sig själva

ring dockmakaren

så att han kan lappa

ihop dem

 

resa mig är svårt

jag ler men det gör ont

jag är full

men det är tomt

och alla skriker spring

du missar annars

spring

ring klocka ring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av obscura
Läst 687 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-01-01 10:16



Bookmark and Share


    RedBedroom
Har inget bra ord för att beskriva denna, men den är super.
Blir helt stum, får luften att gå ur mig. Sååå bra!
2010-04-22

  Desert dust
Du är ju helt sjukt jävla bra.
2010-02-17

  Patrik Englund VIP
fyfan, jag darrar
2010-01-26

  Redeemer
Snyggt skrivet, och bra titel!
2010-01-17

    ej medlem längre
jättebra :)
2010-01-11

    sårosa
oj

intensiv ...

gillade detta lite extra ;

ringande ljud i öronen

himlen svart som innan

ring adrian

säg att jag ångrar allt

säg att jag ångrar

allt

_____

och så gillade jag ring klocka ring! snyggt
2010-01-07

    ej medlem längre
häftig text, gillar den skarpt
2010-01-06

    ej medlem längre
"jag är full

men det är tomt

och alla skriker spring"...en av favoritrader i denna text där man kunde saxa av fler:)
Gillar titeln skapt!
2010-01-02

  Christer Eriksson
Som en nyårsnatt där allt gick som det skulle, lite polis, lite trasigt, lite kärlek och kyla. Jag tycker du forcerar texten med ett snabbt flyt, man börjar läsa och sen går allt fort, man sitter framför datorn med en slags förvirring och glädje över att det var några år sen man halkade runt på stan. Detta var den roligaste nyårsdikten jag läst hittills, framförallt så gillade jag stycket med ”adrian”.
2010-01-02

  Qiwi
sjukt snyggt komponerat! jag gillade verkligen 118 stycket! ångestladdat och mycket snygga rim! Du har talang!
2010-01-01

    C3H5(NO3)3
snyggt!
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

obscura