Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enligt utsago från , i vanliga fall, tillförlitlig källa...


aforism; 107



det är svårt att skriva vackert med knutna nävar




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 442 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-06-09 18:45



Bookmark and Share


  Rolando Furioso
Så sant. Inte heller ska dom knytas i fickor.
2009-06-18

    Tea Alex
ÅH! Fantastiskt! Något av det bästa jag läst senaste månaden!!! Bokmärkes direkt! Och applåderas! (får man applådera flera gånger?)
Det här ska jag skriva upp i min dagbok.
2009-06-15

  kärleks ängel
det är stor konst!!
2009-06-15

  Eva Langrath VIP
Sanningsord
2009-06-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Där sa du något klokt
Vad jag gillar sånt :-)
2009-06-10

  Epione VIP
ja och det behöver man ju inte heller

Öppna händer ger det vackra, det kärleksfulla men en knuten hand måste få finnas den med, bara den inte slår.
Tack för tankegympa..
2009-06-10

  Annmargreta
Nej nej det går inte att skriva med knutna nävar- längesen jag ser dig!Hälsningar.
2009-06-10

  Cadena
Fniss. Den här var verkligen tänkvärd. Och ja, slående....
2009-06-09

  karenina VIP
ja, lite som att försöka ge kärlek till ngn med en mur framför
2009-06-09

  Cris
mm.. det kan nog va lite knixigt
2009-06-09

  halmstrå
Det är bara så svårt att släppa taget..
2009-06-09

  * Ammi *
så himla bra skrivet!!
applåd ..
2009-06-09

  Måna N. Berger
Det blir bara ristat i sten..
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk