Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o.b fleur


i det röda rummet stirrar en mensfläck
från mina vita jeans och den talar med munnen
öppen och blodet droppar, precis som
skräckhistorierna när man var liten




Fri vers av ellevis
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-09 18:24



Bookmark and Share


  poetryGirl
å så kul
2009-06-13

  Carola Zettergren
SNYGGT!...blodet droppar, blodet droppar...buuuuuu!
2009-06-13

    Trast
Härligt blodigt.
2009-06-10

    deb8
Vittrar något bekant och livsfarligt lockande här........BLOD!
Men mensblod är inte min favorit, lite väl utspätt med blodkärl, köttslamsor från obefruktade ägg och annat slemmigt, men järnet mmm....NICE detta!!!
2009-06-09

    resilient
lingonsylt!

det slutade alla skräckhistorier med - det var bara lingonsylt...skriv det på baken - obs, sylt, ingen fara, inte mensblod
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

ellevis
ellevis