Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg mot helvetet

 

 

Skärrad och utan mod

står jag modfälld

utanför kyrkans dörrar

Skrämd till livet och barnsligt liten

står jag här

väntar på att någon

vem som helst

ska öppna sin dörr

och släppa mig in

ta mig i famn och kyssa

min bleka ärrade kind

Se in i mina blå ögon

och be mig stanna där

 

för evigt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-09 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är la det som är problemet
alla står å väntar å ingen öppnar
även jag väntar

vackert skrivet
ger en bild som jag känner igen
känslorna orden allt perfekt
som vanligt bra Jenny (:
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*