Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen är detta den första haikun som efter lite omarbetning och ett antal olika versioner blev Sakta.


Sakta II

 

Sakta, sakta nu
kommer du närmare mig,
härliga spänning.

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-09-26 10:27



Bookmark and Share


  Smultris
Bra... den förtjänar sin plats här på poeter... ;-)
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H