Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltet


Förr när hjärtat värkte
kom de aldrig

Det var som om skräcken för sammanbrott var för stor
För stor för att riskera en öppning i fasaden

Det är först nu
när allt bara är
När var dag är vardag
och himlen bara finns utan att vara

Det är först nu de kommer
I floder

Det krampaktiga leendet är meningslöst
Som att försöka bygga en fördämning
av grus
i Niagarafallet




Fri vers av HQ
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-12 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ