Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej där O(rrr)djur! Beta gärna av mina mumsiga mossmässor.


O(RRR)DJURET SPOLAR

Pallar inte lida kval
spolar kristen skitmoral
för jag vill bli normal
inte dö för stridens sak

Gud du kan väl ge mig både evigt liv och eget val?

Hitta in till himmelen
när jag föll för frestelsen
vi ses där och festar sen
för här fann jag min bästa vän

synd att synderna bräcker den
och förpliktelsen släcker den
när våra tävlande själar föräras förmågan att se hur den räcker än
trots hur vi täcker den
jag vill se hur den läcker sen
se att lustgården tas åter och låter vår Åtrå få gråten helt väck igen




Fri vers av PratRisk
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-14 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk