Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ang. Livstid!


Veckans filosofiplåga.. Brott och straff

Det var inte meningen att slå så hårt!,,
kan jag försona mitt brott på en myggas livstid?




Fri vers av Jaramald
Läst 466 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-16 01:01



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Myggor är kollektiva varelser. Mängden biomassa är förmodligen korrelerat med deras livslängd kontra våra dito. Så... gissar att du får räkna med vedergällning. Om de är lagda åt det hållet.
2009-06-17

  Karin Rosberg
Vilken fullträff!!! skrattar gott jag med!!
2009-06-16

  Horrorshow
jag skrattade. högt!!
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald