Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld



Björkens guld faller
i vandrarens öppna famn,
berikar livet.




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 972 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-09-27 13:16



Bookmark and Share


    Agnieszka
skön dikt med en härlig stämning.
tycker om det enkla, vackra i den.
2005-10-04

  Hans w-art Westlund VIP
allt är inte guld som glimmar
men det kan vara vackert ändå

som din dikt
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H