Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förmiddag vid Torne träsk


Vinden rycker i jackan ...

Vinden rycker i jackan -

försynt, ivrigt:

”Se hit, se dit, se, se ...”


Vågornas samtal med stranden fortsätter

Det kanske finns mycket att prata om?

Konversationen låg ju under is från januari till maj!


Lövsångaren

talar förbi gulärlan

och alla andra

som inte vill lyssna




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-19 12:48



Bookmark and Share


  durr
Jättefin liten bit av norrbotten......har ju följt TorneÄlven upp från Pajala vilket var exotiskt.
Din fina dikt är så "Norrbottnisk" naturlyrisk och med mycken "fantasi" som dansar genom raderna.
Aj,så fint
2009-06-20

  vera gade VIP
mera prat från Torne träsk, så lyssnar vi....
2009-06-19

  Jessica Ebbesson
Naturen ur en skön synvinkel!
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP