Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens innervärld


där
varje
nerv
är naken

skall
purpurelden
brinna
av längtan




Fri vers av Roula O
Läst 412 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-20 22:48



Bookmark and Share


  firefire
Mycket fin och berörande hetta!
2009-06-21

  Miss Mod
Varmt värre.
2009-06-21

  Eaglemountains VIP
Håller med i nedanstående kommentarer! Underbart!
2009-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Strålande - och så sant!
2009-06-20

  Suzy med punkterna
Oj detta var verkligen brinnande poesi!!!
Bokmärker
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O