Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så ser jag på framgång


Framgång

Det finns två vägar till framgång-
den ena vägen är mycket hård
den andre vägen är
väldigt mjuk
båda vägar är svåra att gå
om man inte tror på dem.




Övriga genrer av Jaramald
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-21 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald