Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Saga



spanska ögon
och internationellt babyskratt
som öppnar upp
låsta ansikten och
krigsförklaringar
du är direkt
som musik
dominerar hela
midsommarfirandet
med flamenco-handleder
och ivriga små tår så
nöjd över vinden i träden
och molnen som går

högt, högt
där uppe







Fri vers av Alfie M
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-21 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M