Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vandra ett steg i taget, inte bortom utan här och nu


I hennes fingertoppar pulserar livet,
orden flödar, där hjärtat gråter

det är inte saknaden
inte heller längtan


utan vissheten
som bor därinom




stegen blir hennes vän,
de tillitsfyllda




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 629 gånger och applåderad av 30 personer
Utvald text
Publicerad 2009-06-22 10:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Son när ett barn kommer hem om kvällen blir min omedlebara känsla när jag läser dessa innerligt vackra ord fulla av livsvisdom
2009-07-11

  Mikael Lövkvist
Innerligt och vackert skrivet om denna hemkomst.

Gott, vännen.
2009-06-30

  Ulf Lagerholm
en vacker, enkel och rak slinga som dessutom rymmer en livsvisdom som alla och envar borde ta sig en rejäl funderare på

tack maria
2009-06-25

  issac.a.m
härlig poesi...
2009-06-23

  Suzy med punkterna
Detta var mycket vackert, tack!
2009-06-22

    ej medlem längre
just så, just så. tack!!
2009-06-22

    liii
vacker
2009-06-22

  aol
oerhört vackert
i hennes fingertoppar pulserar livet
2009-06-22

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker och lugn sorg. Om man nu kan uttrycka sig så!
2009-06-22

  Peter Matsa
Snyggt detta
"I hennes fingertoppar pulserar livet"
*applåd*
2009-06-22

  Lili Samuelsson VIP
lugn och ro mitt i
det är fint det
vackert virkat, gillar kontrasterna i de fyra första raderna som står mot den sista raden
2009-06-22

    Bodil Sandberg
Enastående vackert och starkt och ödmjukt!
varm applåd
2009-06-22

  Daniel_78 VIP
mycket mjuk och rofyllt avslut
2009-06-22

  Fredrik Stillesjö
Vackert maria! Att nå vissheten är stort. Hälsar vännen Fredrik
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund