Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är din vardag, lika mycket som min

Så var man framme vid idag då
eller har det kanske redan övergått
till att vara igår
Jag är så dålig på det där med tid

Klockan ringer
morgon säger den

Tvätten är klar
häng upp mig säger den

Duschen är kall och tyst
Micron skriker

Brosan vaknar (på fel sida)
Hunden skäller

Hur ska man kunna veta
vilken dag det är
i detta välorganiserade kaos
som vi kallar vardag

Kaffekopp i ena munnen
hundbajspåse i andra
Stressade skosulor
under varje fot
Idag blev det visst en blå tröja

Mascara på läpparna
lita skönhetssömn på kinderna
Kräm så man inte blir äldre
för det har vi inte tid med

Mat som går lika fort som vi
är onyttig
Tid är pengar
och sängar förblir oanvända

Hosta ikapp med döden
för rökning dödar
Tabletter för att orka med
inte stressa ner

Köpa saker
allt du kan tänkas
att inte behöva
som äggkokare
och platttång

Glöm förgudsskull
inte att mata blommorna
och vattna hunden

Sova Äta (leva) Dö




Fri vers av glittervakuum
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-22 17:02



Bookmark and Share


  Lindalou
Låter som det vore skrivet av någon som är på väg in i "väggen". Eller i alla fall har lite för mycket att göra.
Väldigt bra skrivet tycker jag.
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum