Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är i mina tankar..


Ett enda ord..

 

 

 

 

 

 

Du var inte parentes i mitt liv
och inte ett kommatecken mellan två meningar


Du är mitt liv


en punkt i slutet av raden
ett enda ord i början av raden:
Älskar Dig




Fri vers av issac.a.m
Läst 406 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-24 13:58



Bookmark and Share


  Roula O
underbart vackert och berörande...
2009-06-25

  Glensan
Stark dikt starka ord
2009-06-25

  carina L
En majestätisk dikt
2009-06-25

  Suzy med punkterna
Detta var mer än vackert.
Jag.........
2009-06-24

  Sturesdotter
mer kan man inte säga som är innerligt ifrån ens hjärta...
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m